| Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D | |
|
+3Sheamus ~French Beauty Marysé Wade Barret 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Wade Barret
Mesaj Sayısı : 322 Puanı : 432 Rep : 3 Kayıt tarihi : 09/09/10 Yaş : 29 Nerden : Gelen varsa yazarim
| Konu: Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D Cuma Eyl. 10, 2010 6:57 pm | |
| - aabiii, burda cips vardı nooldu..? - yedim. - e burda kurabiyeler vardı..? - onlarıda yedim. - yaa kolayı nereye koyduun? - içtim. - boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona göre - yiyemezsinkiii yaladım ben onu ------------------------------------------------------ - abi çay bardakları nerdee...? - ulan bide evin kızı olucaksın, hayret bişey yaa!!! - ya söylesenee.. - tuvalete bak rezarvuarı içindeydi enson - e hani yok burdaa.. ------------------------------------------------------ - abi ojemi gördünmüü.. - ben sürüyorum şindi bidakka. kurusun rütuş yapıp vericem manyakmısın kızım sen ne biliym ben senin ojeni...! ------------------------------------------------------ - ya abii fırın nasıl açılıyodu??? - açıl susam açıl diyosun açılıyo. ------------------------------------------------------ - saçımı kestirdim baak nasıl olmuş - g.t üme benzemişsin. - yaa anne g.t üme benzemişsin diyoo - öyle mi dedim pardon g.t üme hakaret etmişim.. - ya annneeee! ------------------------------------------------------ - baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş - yuh alna baak ****** hava limanı gibi - böhüüüü ------------------------------------------------------ - ciyaaak örümceekkkk anneciimm! - spidermanın posterini odana asarsın ama. ------------------------------------------------------ - abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü - valla tost makinesiyle sevişiyodu enson. - bikerede doğru cevap ver bee - tamam be yedim. - bak buna inanırım işte. ------------------------------------------------------ - kimdi o ? - kim kimdi? - arayan - ne zaman? - demin telefonda konustugun kimdi diyorum lafi dolastirma - osman - hmm. osman senin 1.90´a 90 bi abin oldugunu bilio mu? - ee bilmese de olur bence - hmm. ------------------------------------------------------ - biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom - allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama ------------------------------------------------------ - kalk yemek isit bana hadi kos kos kos firla - ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim - ne? yarin gece cikmak istemio musun? - dolma mi tavuk pilav mi? ------------------------------------------------------ - kız git bana hede hodo al getir bakkaldan - getirmem - getir lan - getirmem kendin al - doverim - dovemezsin - doverim - dovemezsin - gidiklarim - hangi bakkal demistin abi
| |
|
| |
~French Beauty Marysé Admin
Mesaj Sayısı : 98 Puanı : 113 Rep : 1 Kayıt tarihi : 06/09/10 Nerden : Montreal, Quebec-Canada
| Konu: Geri: Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D Cuma Eyl. 10, 2010 7:18 pm | |
| xD süper,saol | |
|
| |
Wade Barret
Mesaj Sayısı : 322 Puanı : 432 Rep : 3 Kayıt tarihi : 09/09/10 Yaş : 29 Nerden : Gelen varsa yazarim
| Konu: Geri: Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D Cuma Eyl. 10, 2010 7:19 pm | |
| onemli değil | |
|
| |
Sheamus
Mesaj Sayısı : 282 Puanı : 301 Rep : 0 Kayıt tarihi : 10/09/10 Yaş : 29 Nerden : İzmiR
| Konu: Geri: Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D Cuma Eyl. 10, 2010 10:59 pm | |
| Güzel yazı dostum koptum PC başında. | |
|
| |
Wade Barret
| Konu: Geri: Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D C.tesi Eyl. 11, 2010 1:50 am | |
| seni pc ye halatla bglcm hci | |
|
| |
Sheamus
Mesaj Sayısı : 282 Puanı : 301 Rep : 0 Kayıt tarihi : 10/09/10 Yaş : 29 Nerden : İzmiR
| Konu: Geri: Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D C.tesi Eyl. 11, 2010 11:17 am | |
| Bağla hacı. | |
|
| |
Wade Barret
| Konu: Geri: Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D C.tesi Eyl. 11, 2010 3:43 pm | |
| hep kopuon | |
|
| |
Sheamus
| Konu: Geri: Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D C.tesi Eyl. 11, 2010 9:30 pm | |
| Evet. | |
|
| |
ChaRismaTic Enigma*
Mesaj Sayısı : 121 Puanı : 136 Rep : 0 Kayıt tarihi : 10/09/10 Yaş : 28 Nerden : Evden biLader.d
| Konu: Geri: Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D Paz Eyl. 12, 2010 12:03 am | |
| Cok komık payLasım ıcın SaoL | |
|
| |
......
| |
| |
Maria Kanellis Admin
| Konu: Geri: Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D Paz Eyl. 12, 2010 11:14 am | |
| koptum | |
|
| |
CeNaT!0N Üye
Mesaj Sayısı : 340 Puanı : 427 Rep : 0 Kayıt tarihi : 06/09/10 Yaş : 27 Nerden : I Want To Play a Game
| Konu: Geri: Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D Çarş. Eyl. 15, 2010 2:59 pm | |
| abi ojemi gördünmüü.. - ben sürüyorum şindi bidakka. kurusun rütuş yapıp vericem manyakmısın kızım sen ne biliym ben senin ojeni...! ------------------------------------------------------ - ya abii fırın nasıl açılıyodu??? - açıl susam açıl diyosun açılıyo. ------------------------------------------------------ - saçımı kestirdim baak nasıl olmuş - g.t üme benzemişsin. - yaa anne g.t üme benzemişsin diyoo - öyle mi dedim pardon g.t üme hakaret etmişim.. - ya annneeee! ------------------------------------------------------ - baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş - yuh alna baak ****** hava limanı gibi - böhüüüü ------------------------------------------------------ - abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü - valla tost makinesiyle sevişiyodu enson. - bikerede doğru cevap ver bee - tamam be yedim. - bak buna inanırım işte. ------------------------------------------------------
Buunlar müthiş D: | |
|
| |
| Abi-Kız Kardeş Konuşmaları :D | |
|